Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Crystal Waters


crystal waters
Crystal Waters ligt in de mooie Bourgondië regio in het noorden van Frankrijk vlak bij het plaatsje Saint Denis gelegen aan de D606.
Het meer van ruim 10 ha met daarin 2 eilanden ligt op een beveiligd complex van bijna 15 ha. Met dieptes varierend tussen de 1 en 5 meter en de eilanden in het water is dit meer een uitdaging voor de vissers en geeft je dus genoeg mogelijkheden om de vissen op te zoeken.

Het complex is al jaren in handen van eigenaar Lee Papper en deze enthousiaste eigenaar heeft het water perfect in beheer. Naast het natuurlijke bestand, waarvan er nog mooie exemplaren rond zwemmen heeft Lee het bestand aangevuld met vissen van de bekende karperkwekerij van de familie Davis. Vissen op Crystal Waters geeft dus vele mogelijkheden met kans op mooie grote vissen. Het meerrecord staat op dit moment op maar liefst 30,8 kg!! En er worden wekelijks vissen gevangen die de 20kg grens al lang gepasseerd zijn.
Dit mooie meer is al jaren een trekpleister onder de Engelse vissers en staat in de bakermat van de karpervisserij zeer goed bekend. Carpspots is dan ook trots dat wij dit water mogen aanbieden aan de Nederlandse karpervissers.

Lee heeft maar liefst 16 stekken aangemaakt en per week worden er maximaal 10 vissers toegelaten. Naast individuele boekingen kan dit water ook exclusief afgehuurd worden.

Op het complex staat een grote lodge (incl SKY TV) met terras. Deze lodge kan gebruikt worden in combinatie met de maaltijdservice. Verder heeft het complex nette toilet- en douchevoorzieningen en staat er een grote koel-vries combinatie klaar voor de vissers.

Wil je graag dat het eten voor je wordt verzorgd? Dit kan ter plekke geregeld worden met Lee.

Translate »