Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Eagle Lake

eagle lake uitgelichte foto

Etangs de Breton bevat maar liefst 5 wateren gelegen op een privé landgoed in Noord-West Frankrijk.

Elk water van het complex is alleen exclusief te boeken en heeft zijn eigen faciliteiten.

Alle wateren hebben hun natuurlijk voedselbronnen en worden continu voorzien van vers stromend water. Elk water is omgeven door bossen waardoor de andere meren niet zichtbaar zijn en u een perfecte privé omgeving hebt om te vissen!  Het complex is omzoomd met bossen en is afgesloten met een beveiligde poort waardoor u veilig kunt vissen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Het gehele complex is eigendom van de bekende karpervisser en schrijver Paul Selman.

Eagle Lake & Peter’s Pool worden gezien als één meer welke alleen exclusief te boeken is. U heeft dus de beschikking over twee wateren! De meren liggen naast elkaar en zijn dus perfect voor de vissers om bij elkaar te zitten en toch je eigen visserij te beleven. Eagle Lake is de grootste van de twee, omgeven door bossen en struiken, met een mooi eilandje. Het gemiddelde gewicht ligt rond de 12 kg met uitschieters tot 20 kg. Ook kunt u hier meerval vangen tot 36 kg.  Er zijn 2 aangelegde stekken voorzien van grind en elke gelegen aan een kant van het eiland. Daarnaast is dit water uitermate geschikt om met de pen te struinen. Ook Peter’s Pool (vernoemdnnaar een gepensioneerde bayliff) heeft twee aangelegde grindstekken en ook hier kun je heerlijk struinen rond het water.

Het chalet ligt ongeveer 45 meter van Peter’s Pool. Het bestaat uit een woonkamer/keuken, slaapkamer en een badkamer. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en kledingkast, de badkamer is voorzien van een wastafel, wc en warme douche.
De leefruimte is uitgerust met een dubbele slaapbank, tafel en stoelen, een kleine keukengootsteen met opslag kasten, koelkast, diepvries, gaskookplaat en oven, magnetron, broodrooster, Engelse TV Freeview. Er is een barbecue en tuinmeubilair recht buiten de cabine. Parkeren kunt u vlak bij het chalet. Ook heeft u de beschikking over een kleine roeiboot voor het beazen en uitvaren van de lijnen al heeft een voerboot de voorkeur als u die heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »