Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Etang de Beynac

beynac stek 10-3Etang de Beynac ligt in de mooie Dordogne op ongeveer 10 km van Saint-Pardoux-la-Riviere.
Etang de Beynac is een meer van circa 5 ha  op een complex van ruim 50 ha! met een zeer aparte vorm en tien mooie stekken voor maximaal 6 vissers, die je alle vrijheid geven om je eigen ding te doen. Je bevindt je midden in de bossen en je bent daar 1 met de natuur. De dieptes variëren tussen de 1 en 4,5 meter en dit geeft je vele uitdagingen  om mooie en grote vissen te vangen.  Je vindt er meerdere overhangende bomen, rietkragen en andere schitterende spots om te vissen. Er kan her en der wat wier staan maar dat is absoluut niet problematisch voor het vissen en de vangsten.  De bodem bestaat voor het overgrote deel uit grind en enkele zachte modderige plekken, een ideale leefomgeving voor de vissen en het overige waterleven.  Het is de ideale plek om te genieten van de rust en de natuur die alleen onderbroken wordt door harde runs en schreeuwende piepers.

Het is een water voor zowel de beginnende als de ervaren visser. De keurige faciliteiten bestaan onder andere uit, een cabin met een toilet en douchefaciliteiten en een ingerichte keuken. Een extra bonus is het gratis wifi netwerk

bel voor infoHet complex is in handen van de sympathieke eigenaren Phil en Erica. Het meerrecord staat op dit moment op maar liefst 25 kg En er worden regelmatig vissen gevangen die de 20 kg grens al gepasseerd zijn.

Op dit moment zwemmen er ongeveer 350 karpers!

Etang de Beynac is een schitterend water om samen met je maten te bevissen en is alleen exclusief te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »