Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Mirror ImageMirror Image en het naastgelegen Mirror lake liggen werkelijk schitterend in de mooie Limousin regio op ongeveer 7 km van Saint-Yrieix-la-Perche.
Mirror Image is het kleiner meer van 1,2 ha met diverse mooi aangelegde stekken en ligt bij het woonhuis van John en Heather waar de stekken zo zijn aangelegd dat zowel de vissers als Jon en Heather genoeg privacy hebben. Met dieptes variërend tussen de 1 en 3 meter is dit meer een mooie uitdaging voor de vissers waarbij actie bijna gegarandeerd is.

Het complex is al jaren in handen van de sympathieke eigenaar John Homewood die het complex samen met zijn vriendin Heather beheert.  Vissen op Mirror Image geeft rust in de natuur gecombineerd met actie! Dit mooie meer is alleen exclusief te boeken en dus ideaal om met enkele vrienden te bevissen.

Met vangsten tussen de 50 en 125 vissen per week kun je dit gerust een “runs” water noemen. De meeste vissen zitten tussen de 10 en 15 kilo maar er zijn ook enkele vissen daarboven. Er zitten een aantal vissen die naar de 20 kilo toegroeien en er is inmiddels een schubkarper gevangen van 23 kilogram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »