Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Mirror Lake


mirror lake uitgelichte foto 960 x 295Mirror Lake en het naastgelegen Mirror Image liggen werkelijk schitterend in de mooie Limousin regio op ongeveer 7 km van Saint-Yrieix-la-Perche.
Mirror Lake is het grote meer van 2,5 ha met diverse mooi aangelegde stekken ligt midden in de bossen en je bent daar 1 met de natuur. Met dieptes variërend tussen de 1 en 3 meter is dit meer een uitdaging voor de vissers om mooie en grote vissen te vangen terwijl een grote meerval ook tot de mogelijkheden behoort.

Het complex is al jaren in handen van de sympathieke eigenaar Jon en Heather Homewood, die het complex samen beheren. Ook op dit water zwemmen vele  authentieke karpers met daarnaast een uitzetting van ruim 150 karpers in 2010. Vissen op Mirror Lake geeft een nieuwe dimensie aan het vissen in Frankrijk. Het meerrecord staat op dit moment op maar liefst 28,5 kg!! En er worden regelmatig vissen gevangen die de 20 kg grens al lang gepasseerd zijn. Daarnaast maak je een goede kans op een meerval waarvan enkele al een gewicht van boven de 45 kg  hebben bereikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »