Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Lancering CarpSpots

Eindelijk is zover en kunnen we van start gaan met Carpspots! De voorbereiding is al gestart in mei van dit jaar en vanaf dat moment heeft ons leven grotendeels bestaan uit mailen, bellen, formulieren invullen, website ontwikkelen, nog meer bellen en nog veel meer mailen!

De meeste tijd is er gaan zitten in het samenstellen van een evenwichtig aanbod van bestemmingen. We hebben getracht om voor iedereen die in Frankrijk wil vissen een geschikte bestemming te vinden en dat is ons gelukt. Kijk maar eens in onze lijst van bestemmingen!
We hebben er bewust voor gekozen om met een beperkt aantal bestemmingen te beginnen. Onze klanten verwachten persoonlijke aandacht van ons en hetzelfde geldt ook voor de eigenaren van de meren. We hebben alle vertrouwen in onze werkwijze, maar willen dit ook in de praktijk testen zodat we zeker weten dat we onze klanten op de beste manier van dienst zijn.
De komende tijd zal er ongetwijfeld nog wel het een en ander veranderen op de website, maar wij zijn er helemaal klaar voor!

Met vriendelijke groet,
Jan & Henk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *