Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Review Lac de Luxemont

Vorige week heeft een groep klanten onder behoorlijk barre omstandigheden gevist op Lac de Luxemont. Dit water onder de rook van Vitry le Francois is relatief nieuw, maar zeer geschikt om te bevissen met je maten. Onderstaand de mening van onze gasten over hun sessie daar.

Afgelopen week met 4 vrienden van 28-9 tot 3/10 op het water geweest. De ontvangst door Andy was top. Net zoals de hele week door hem geweldig is verzorgd. Niks was te gek en regelde waar nodig eten,drinken, kolen, sigaretten ect.. in mijn geval ook nog effe 750m lijn bij een kennis 40km verder op.!! (Een fout die ik nooit meer maak)

Waterstand: dit was een meter lager dan normaal (2/2,5m diep) nu 1/1,2m. Maar we zochten goed en uiteindelijk de wier plekken waren de spots to be.!!
Weer: van dalende temp bij aankomst -10 graden water temperatuur T.o.v anderhalve week ervoor maakte we het er het beste van. Regenachtig afwisselend met zon, met een uitschieten van de totale vrijdag brute regen.!

Vis: met een totaal van 59 vissen en zeker 15 missers was de trip waanzinnig.! 98% van de vissen waren in perfecte staat. Met een totaal van 548 kilo was het een beste slacht party met fases..
De toppers bleven uit maar dit was vrijwel op alle wateren zoals vernomen.. met 16 kilo en 15,5 waren bij ons de toppers. Gemiddelde van 9,6 was het voor ons goed genoeg.

Stekken en lodge: stekken waren prima verzorgd, ruim, toegankelijk met de auto, en met grind aangelegd.
De lodge waar we konden douchen en oplaadpunt was prima.

Overall: een top week gehad met Andy als Engelse host was het een super gezellige en verzorgde trip waar wij alle 4 van hebben genoten. Bedankt en tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Jordy

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *