Update April 2023

We zullen jullie het komende seizoen op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt op onze bestemmingen. Regelmatig komen we met een update over vangsten, veranderingen, upgrades en ander bijzonder nieuws! De eerste update gaat over de eerste weken van het nieuw seizoen.

Negreloube

Michel Haalboom en zijn maat zijn inmiddels weer terug van hun bezoek aan dit iconische water en stuurden ons het volgende bericht: 

Beste Carpspots,
De week van 15 tot 22 april hebben wij het meer van Negreloube bevist.. wij zouden in eerste instantie stek 1,2 bevissen omdat dit een dubbel stek is en wij altijd samen vissen.. bij aankomst toch nog even een rondje gelopen en wilde we graag stek 7, 8 bevissen.. later de dag kwam er nog een Fransman deze ging stek 1,2 bevissen.. de Fransman gooide bij aankomst een hengel er even single in en na een korte tijd liep deze al af, en dat resulteerde in een dikke 50er.. op dat moment nog niet wetende wat de week ons ging brengen, waren we bang dat we een verkeerde keuze hadden gemaakt en dat het ons deze week allemaal niet mee ging zitten.. we hadden namelijk op de heenweg pech met onze bus en moesten we met een huur auto verder waar niet al onze spullen in paste en zo 2x 200km heen en 200km weer moesten rijden zodat we eindelijk konden gaan vissen.. na een dag kreeg Arie dan eindelijk een aanbeet van een kleine spiegel en even later volgde nog een kleintje.. de dag erna zat ik nog zonder vis en wist Arie een 61,7lbs spiegel te vangen wat later bleek de top spiegel van het water.. daarna begonnen ook mijn hengels geregeld een vis op de mat te brengen.. woensdag kwam voor mij de droomvis op de mat, een 62,1lbs schub wat ook 1 vd toppers van het water is.. in de rest van de week kwamen er voor mijn maat nog een 3 tal 24kg plus vissen op de mat en vingen we nog een fiks aantal 20kg plus vissen.. het is voor ons qua vissen echt een top week geweest, wat alle tegenslag met ons vervoer snel doen vergeten.. Wij gaan hier zeker terug komen, wat een mooie vissen en een schitterende omgeving.
Thight lines Michel Haalboom

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Villedieu Lake 
Paul en Kelly Copperwaite hebben de afgelopen twee jaar bergen werk verzet om dit seizoen eindelijk de deuren te kunnen openen van Villedieu Lake. Hoe gaaf is het dan wanneer je eerste klanten zich een slag in de rondte vangen en een perfecte week meemaken! Bovendien konden ze ook direct het meerrecord met +2 kg naar boven bijstellen!

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Lac Tournizet 
Het was redelijk bikkelen op Lac Tournizet in April. Ieder weertype en elke windrichting is wel voorbij gekomen. Regelmatige bezoekers Klaas & Aron Dijksterhuis, Gerrit Kuipers en Harrie Boer wisten echter toch nog een 10-tal vissen te vangen met een hoog gemiddeld gewicht van 18 kg. Harrie had de topper van de week met 27,3 kg!
Dominique is ondertussen gestart met de bouw van de nieuwe lodge! Op de foto kun je al zien dat deze een stuk groter gaat worden dan de oude.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *