Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Jungle Lake

Jungle Lake ligt op hetzelfde complex als Specimen Lake en is ongeveer 0,6 ha groot. Beide meren maken deel uit van een complex van ruim 32 ha in de ongerepte Franse natuur in de Forêt de la Double.
Door de vorm is er toch nog ruimte voor maximaal twee vissers en het water is maximaal twee meter diep. De vissen zijn wat kleiner dan op het Specimen Lake. In 2013 lag het maximale gewicht rond de 14kg en je mag Jungle Lake dan ook bestempelen als een “runs-water”. Het meer is vrij van obstakels en aan de damkant is het water ongeveer 2 meter diep. Er zijn meerdere stekken te vinden die elk mooie gelegenheden bieden om te bevissen.
Het is dan ook bij uitstek een prachtige plek voor een weekje vakantie met vrienden of familie waarbij de actie belangrijker is dan het gewicht van de vissen. Het water leent zich, naast de statische visserij ook prima voor het struinen met een pennetje. Je kunt hier prima licht materiaal voor gebruiken want het water kent geen obstakels.
Aan het meer staat een grote caravan (met in de zomermaanden een voortent/luifel) welke beschikbaar is voor de gasten met daarnaast een aparte doucheruimte en toilet. In de caravan is tevens een satelliet (Engels) tv aanwezig. In de caravan is een standaard 2-persoons bed aanwezig en daarnaast is er een 1 persoonsbed aanwezig en is er de mogelijkheid om de eettafel om te toveren tot een 2-persoonsbed!
De keuken heeft een grote koel-vries combinatie, gas oven, kookplaat en een wastafel met warm en koud water. Kookgerei, pannen etc is allemaal aanwezig.
Je kunt er voor kiezen om zelf je eten te koken, maar je kunt ook je maaltijden laten verzorgen door de eigenaren, Greg en Nikki. Een bonus is dat het ook nog eens mogelijk is om een volledige uitrusting te huren ter plaatse en dat is zeker het overwegen waard wanneer je besluit om samen met je familie of vrienden af te reizen naar dit prachtige complex.
Dit water biedt je naast visplezier met veel actie ook heel veel rust in de natuur. Ideaal om bijvoorbeeld met het gezin te kamperen en met de kinderen op jacht te gaan naar veel actie en mooie karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *