Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Nieuw: Etang de Villaine

Etang de Villaine is een uitdagend water wat letterlijk in het hart van Frankrijk ligt vlak bij de plaats Vesdun.
Dit meer van  2,5  Ha ligt op een schitterend complex van 15 Ha en dateert al uit de tijd van Napoleon. Het meer is voor een groot deel omzoomd met wilgen en eikenbomen met daarnaast een schitterend uitzicht over de landerijen. De diepte varieert van 1,5 meter tot ongeveer 3,6 meter  met allerlei gaten en vlaktes en dit biedt genoeg mogelijkheden om op verschillende manieren te vissen.

Het complex wordt beheerd door de zeer ervaren visser Stuart Eccleston die zowel de beginnende als de ervaren karpervisser(s) graag van de gewenste informatie voorziet.

Het bestand bestaat uit een mix van schub- en spiegelkarpers tot maar liefst 55 pond!  Daarnaast heb je de mogelijkheid om meervallen te vangen tot bijna 80 pond!
Etang de Villaine meer 01 met border
Direct bij het meer heb je de beschikking over een toilet en oplaadmogelijkheden voor je mobiele telefoon, accu van de voerboot etc.  Douche faciliteiten zijn  op een paar minuten van het meer beschikbaar voor de vissers.

Mocht je weinig ruimte hebben of wil je gewoon een relaxte week hebben dan is er de mogelijkheid  om je uitrusting te huren. Daarnaast is het vanzelfsprekend mogelijk om ter plaatse je aas te kopen en je maaltijden te regelen bij de eigenaar Stuart Eccelston.

Je visvakantie kan dus geheel compleet verzorgd worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *