Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Nieuwe bestemming: Fishermen’s Retreat

Speciaal voor karpervissers die (eventueel samen met hun gezin) bereid zijn om net een stukje verder te rijden hebben we nu exclusief voor Nederland, België en Duitsland Fishermen’s Retreat in ons programma. Een uitermate luxueus en weldoordacht karperwater in de Limousin-regio.Luxueus vanwege de uitstekende faciliteiten, zoals een ingericht vakantiehuis met twee aparte slaapkamers, een prachtig groot overdekt terras met een buitenkeuken en bbq. Maar ook vanwege de netjes aangelegde stekken die je voldoende ruimte en comfort geven om daar met vier mensen te kunnen vissen. Niet vissende gasten zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Het water is weldoordacht omdat er bewust aan wordt gewerkt om van dit meer een echt big fish water te maken, maar dan wel op een natuurlijke manier. Daarom zwemmen er ook nog maar rond de 120 karpers rond. Deze vissen krijgen de kans om door te groeien naar nog aansprekender gewichten. Natuurlijk kun je hele grote gekweekte karpers kopen, maar om het risico op ziektes zoveel mogelijk te beperken kiest de eigenaar er voor om dit met het huidige uitgedunde bestand te doen. En dat geduld hebben  prima werkt ie je aan de groei die het huidige bestand doormaakt. We verwachten dat nog dit jaar de eerste karpers de 25 kilo grens zullen doorbreken.

Ja, het is inderdaad iets verder rijden dan naar de wat populairdere gebieden in Frankrijk, maar het is dubbel en dwars de moeite waard om ook eens een paar uurtjes verder te rijden dan Parijs om daar in een unieke omgeving op jacht te gaan naar prachtige karpers en om hiervan samen met je gezin of vrienden te genieten!

Lees hier alle details

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *