Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Nieuwe bestemming: Moulin de Graffeuil

Een nieuwe bestemming voor de veeleisende visser. Moulin de Graffeuil mag je met recht een “Top Level Carp Lake” noemen!
Met zijn bijna 4 hectare en zes tweepersoons stekken is dit een nieuw pareltje in ons programma. Ruim 200 karpers tot ruim boven de 20 kilo bewonen dit water.
Wat dacht je trouwens van gratis gebruik maken van één van de tweepersoons cabins die op iedere stek staan? En het gratis gebruik van stoelen, stretchers, onthaakmatten, tripod en weegschalen? Omdat je een gedeelte van je uitrusting thuis kunt laten, maar ook vanwege de van alle gemakken voorziene gite, is dit een perfecte bestemming voor groepen en families. Zelfs een zwembad en een ingerichte fitnessruimte (!) is aanwezig. Met vier personen huur je het complete meer, inclusief alle voorzieningen al af voor een bedrag wat gelijk is aan een gemiddeld weekje drive & survive op een ander water. Tel daar nog eens bij op dat je in één van de mooiste regio’s van Frankrijk zit en dat Tony en Helen er voor zullen zorgen dat jullie een wereldweek gaan meemaken, dan weet je zeker dat het niet beter kan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *