Het boeken van je visvakantie.

Eerlijkheid duurt het langst
We hebben op onze website iedere bestemming zo uitgebreid mogelijk beschreven en je kunt er van uit gaan dat de informatie eerlijk en oprecht is. We hebben er niets van om je naar een bestemming te laten vertrekken waar je bij aankomst ontdekt dat de luxe faciliteiten ineens blijken te bestaan uit een zaagseltoilet en een emmer water als douche. We gaan voor een lange relatie met onze klanten en dat kan alleen als we eerlijk zijn en jij er op kan vertrouwen dat je weekje vissen in Frankrijk overeen komt met de geschetste verwachtingen. We zijn ons er goed van bewust dat een visvakantie niet goedkoop is en dat jij je er al maanden lang op hebt verheugd. Er zijn twee dingen die we jammer genoeg nog niet in de hand hebben en dat zijn het weer en de eetlust van de karpers tijdens je sessie. Voor alle andere zaken garanderen we dat we het meest maximale doen om jou de visvakantie van je leven te bezorgen!

Hoe werkt het boeken
Het uiteindelijk boeken van je visvakantie kan op vele manieren. De kortste klap is dat jij precies weet naar welk water je wil en op welk moment je er naar toe wil. Wij checken dan voor jou de beschikbaarheid en als het past dan zijn we snel klaar.
Wat vaker gebeurt is dat je nog niet precies weet welk water aan jouw eisen en wensen voldoet en dat je een aantal bestemmingen in gedachten hebt. Geen probleem! In die situatie kun je altijd contact met ons opnemen via de telefoon, email, whatsapp, of social media. Wij kennen iedere bestemming en we kunnen je helpen door het geven van eerlijke adviezen. We luisteren eerst goed naar wat jij wil, want het is per slot van rekening jouw visvakantie. Het kan vervolgens zo zijn dat we je adviseren om een water te kiezen wat beter bij jou past. Om teleurstellingen te voorkomen kunnen we je bijvoorbeeld adviseren om een eenvoudiger water te kiezen. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin om je naar een water te laten gaan wat niet past bij jouw ervaring en/of capaciteiten. De kans is dan groot dat jij je een week lang zit te ergeren op een viswater omdat de vangsten uitblijven. Daar heb jij niets aan en wij ook niet. We proberen er voor te zorgen dat jij naar een water gaat wat zo goed mogelijk bij jou past!


Het kan ook zijn dat je niet eens een specifiek water in gedachten hebt, maar dat je ons om advies vraagt op basis van bijvoorbeeld de groepsgrootte, of andere wensen en eisen. Ook in dat geval kunnen we je een gedegen advies geven over bestemmingen die voor jou geschikt zijn.
Om je te zo goed mogelijk te helpen is het handig om vooraf goed na te denken over wat je van je bestemming verwacht. Wil je back to basic of stel je prijs op iets meer luxe. Wil je gewoon lekker wat actie met kans op een dikke uitschieter of wil je specifiek achter de grootste karpers aan? Wil je liever niet te ver rijden of ben je bereid om een paar honderd kilometer verder te reizen? Ga je met je vismaten op pad of is het een combinatie met een gezinsvakantie? Wil je een “drive & survive” bestemming of moeten wij je hele visvakantie verzorgen inclusief je uitrusting, het aas en ook je maaltijden? Alles is mogelijk bij CarpSpots!

Reviews

Op onze website staat een feedback formulier die alle klanten kunnen invullen na terugkomst van hun visvakantie. Deze reviews voegen we toe aan de informatie op de site over ieder water, Of het nu positief is of negatief, we plaatsen alles! Zo krijg je nog een beter beeld van wat je te wachten staat op je bestemming.

banner 1400 x 400_resize

 

En als je dan hebt geboekt
Nadat je het boekingsformulier hebt ingevuld krijg je van ons binnen een paar dagen alle relevante documenten en je factuur via mail binnen. In die mail leggen we precies uit wanneer je moet betalen, we geven je nog een keer alle info over het water op een rijtje inclusief de gps-coördinaten van je bestemming en je krijgt onze algemene voorwaarden waarin in detail staat hoe wij werken. Daarnaast zorgen we er natuurlijk ook voor dat de eigenaar van jouw bestemming op de hoogte is gebracht over je komst. Ook hierna staan we nog steeds tot je beschikking en kun je ons alles vragen, zelfs al zit je al lekker te vissen op de door jou gekozen bestemming. Sterker nog, kijk niet raar op als we jou bellen tijdens de eerste dagen van je vissessie. We vinden het prettig om van je te horen of het allemaal goed gaat, wat je eerste indruk van de bestemming is en of we misschien nog iets voor je kunnen doen.