Leon’s Land Aventure

Aventure maakt onderdeel uit van het 85 hectare grote complex Leon’s Land en ligt vlak boven Metz op makkelijk bereikbare afstand. In de afgelopen paar jaar is de nieuwe eigenaar van het complex enorm druk bezig geweest om het terrein en de wateren weer bereikbaar en bevisbaar te maken. Vanaf 2024 gaat het complex weer open voor klanten en kan iedereen weer genieten van het vissen in deze roemruchte omgeving van weleer. De zes wateren die nu geschikt zijn voor de karpervisserij hebben allemaal hun eigen karakteristieken. Van een kleiner meer met veel actie tot een meer met een oppervlakte van 20 hectare met karpers boven de 30 kilo, voor iedereen is er wel een geschikt viswater!

Info


20 hectare
16 stekken, waarvan de meeste dubbel
maximaal 20 vissers
karper tot boven 30kg
een beperkt aantal meervallen tot 2 meter
douche
toiletten

Regels


Onze karpers worden geïdentificeerd door middel van een elektronische chip, om hun ontwikkeling te kunnen volgen
Grote onthaakmat, weegzak en schepnet vereist
Bewaarzakken zijn ten strengste verboden; vissen moeten onmiddellijk na de vangst en het maken van de foto terug in het water worden gezet.
Het aantal hengels per visser is drie voor alle meren behalve het “Aventure”. Daar mag je 4 hengels gebruiken.
Voerboot en roeiboot zijn alleen toegestaan op de meren: Sauvage, Emotion, Aventure, Capture en alleen binnen de grenzen van de eigen stek en met verplicht zwemvest.

Het gebruik van de tijgernoot is alleen toegestaan ​​als haakaas Je mag tijgernoten in je voer gebruiken maar dan moet je ze wel vermalen tot kleine brokjes
Elektronische beetverlikkers zijn een vereiste voor het nachtvissen.
De rigs moeten de vissen absoluut de kans geven zichzelf te bevrijden in het geval van lijnbreuk. Laat bij twijfel je montage even controleren door de bailiff/eigenaar
Gevlochten hoofdlijn is toegestaan. De laatste meter tussen je leader en de gevlochten lijn (of tussen de gevlochten lijn en het lood, wanneer je geen leader gebruikt) dient echter van nylon of fluocarbon te zijn.
Alle zaden (behalve pinda’s) zijn toegestaan, maar moeten goed gekookt zijn.
Nylon hoofdlijn moet minimaal 30/100ste zijn
Beslaan en vechten moeten voorzichtig gebeuren.
Hengels mogen nooit onbeheerd achtergelaten worden.

Prijzen

LocatieVideo

Foto