Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Nieuwe bestemming: La Saule Paquot

Tijdens ons meest recente bezoek aan Frankrijk waren we uitgenodigd door Anthony en Julie om een kijkje te komen nemen bij hun meer met de mooie naam “La Saule Paquot” (De Wilg). Een water met een grillige vorm van ongeveer 5 hectare. Direct al bij het toegangshek had ik het gevoel op een bijzondere plek aangeland te zijn en niets bleek minder waar!Het azuur blauwe water zelf ligt dieper dan de omliggende omgeving en dat te samen met de prachtige begroeiing geeft het complex een hele bijzondere uitstraling. Eenmaal in de lodge aangekomen, die veel weg heeft van een Engelse huiskamer, bleken we al snel op één lijn te zitten v.w.b. zaken zoals het beheer van het water, de visstand en de visie op klantvriendelijkheid. Anthony en Julie doen er echt alles aan om hun klanten gastvrij te onthalen en ze daar waar nodig te begeleiden tijdens hun verblijf. Het is absoluut geen eenvoudig water, maar welke bestemming met zulke mooie en grote vissen is dat wel? Wanneer je om kunt gaan met wier en slimme karpers dan moet jij zeker in staat zijn om een gooi te doen naar een nieuwe PB op La Saule Paquot!

 Lees hier alle details

Een gedachte aan “Nieuwe bestemming: La Saule Paquot

 1. Gahete nicolas

  Ik ben er geweest en idd zoals Henk zegt het is eenplaats waar alles mogelijk lijkt, maar ook niet zomaar in je hand word gelegt.
  Hard werken en zoeken is de boodschap, en geloven inje werk e inzet en je verstek ook rust geven en zolang als mogelijk je lijn te laten liggen tot ze afgaat.
  Anthony en Julie Zijn super lieve mensen, je word er ontvangenals familie en ze helpen jou in alles je krijgt zelfs een walki talki zodat je ze onmiddellijk vragenkan stellen, en ze zijn daar direct om jou te helpen.
  Ik zou zeggen doe het gewoon
  Maar let op zorg voor de vis komt daar zeer hoog op de eerste plaats en vooral de vis nat houden, onthalen vanaf je de vis geschept hebt en in de sleef dan rustig aan land brengen en onmiddellijk fotos maken en terug zetten enals je met deze zorg en intentie naardaar reist, awel dan ben je op de juiste plaats. Ik zelf ik heb daar zeerhard gewerkt heb drie mooie vissen gevangen, heb mijn visverlof zelfs met 5 dagen verlengt, met als resultaat een 18.6 kg en een ongelooflijke kalos van een spiegel gevangen van 25.2 kg top water top mensen top bestemming chapeau echt love it x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *