Carpspots – Karpervissen in Frankrijk

Over ons

Carpspots is in 2013 opgezet door Jan van der Veen en Henk Dokter. Zij hebben beiden ruime ervaring in de karpervisserij in het binnen- en buitenland. 
Henk Dokter

In 2001 maakten wij onze eerste trip naar Frankrijk en sindsdien hebben we veel verschillende wateren bevist. In de loop der jaren werden we steeds kieskeuriger in het uitkiezen van een nieuwe bestemming. Dat had niet altijd te maken met de gewichten van de vissen die we konden verwachten.  Minstens net zo belangrijke factoren waren de natuur, de omgeving en de aanwezige faciliteiten. Een avontuur in Frankrijk bestaat voor ons  nu eenmaal uit meer dan een weegschaal en grote schubben. Een week bivakkeren in een prachtige omgeving is, in onze optiek,  minstens evenveel waard als die ene grote vis. Vissen in Frankrijk is iets wat de meesten van ons misschien maar eens per jaar doen en dan wil je er ook het beste van maken, in alle opzichten.

 

Jan van der VeenMet dat gegeven in het achterhoofd zijn wij op zoek gegaan naar wateren waarvan we zeker weten dat ze aan onze eigen standaarden voldoen. En die wateren hebben we gevonden! Een ander belangrijk punt was voor ons dat we iedereen een water konden aanbieden wat past bij de persoonlijke behoefte. Sommige mensen zijn op zoek naar de grootste vis die ze misschien ooit wel zullen vangen terwijl anderen meer gaan voor de actie en wat minder voor het gewicht. Ook was het belangrijk voor ons om een water aan te kunnen bieden wat uitermate geschikt is voor een vakantie met de hele familie. Voor elk wat wils dus! Of je nu een meer voor jezelf wil, of een week wil vissen samen met anderen. Of je nu zelf wil koken of  volledig verzorgde maaltijden bezorgt wil hebben. Of je nu met een auto vol visspullen wil afreizen naar Frankrijk of  ter plaatse een complete setup wil huren. We hebben het allemaal. Het zijn stuk voor stuk locaties waar we jullie met een gerust hart naar toe kunnen sturen.

We vinden het belangrijk om 100% eerlijk te zijn richting onze klanten over wat men van een bestemming mag verwachten. Vertrouwen is immers de basis van een hopelijk langdurige relatie tussen onze klanten en Carpspots. En dat vertrouwen zullen we niet beschamen.

We zijn altijd op zoek naar bijzondere bestemmingen en zijn daar ook bijna dagelijks mee bezig. Soms vinden we een pareltje en op dat moment zetten we alles op alles om het betreffende water aan onze bestemmingen toe te voegen. Hou daarom onze website, Twitter en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van al het nieuws.

met vriendelijke groet,

Jan & Henk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »